back to top

VÅRA KUNDER

Prometeq

Vi är specialiserade inom CNC-teknik och skapar komplexa detaljer och komponenter med oöverträffad precision och effektivitet. Vi tar metallbearbetning till en ny nivå med avancerad teknologi och skräddarsydda lösningar inom svarvning och fräsning. Vårt renoveringsteam ser också till att återställa och förbättra dina metallprodukter som därmed får nytt liv och bidrar till hållbarhet och långvarig användning.

SVARVNING

Svarvning

Våra moderna svarvar är datorstyrda (CNC), vilket innebär att processen styrs av en dator. CNC-svarvning möjliggör hög precision och automatisering, vilket är särskilt användbart för produktion av stora mängder eller komplexa detaljer.

FRÄSNING

Fräsning

Vi använder oss av datorstyrning (CNC) för att automatisera och styra processen. CNC-fräsning möjliggör hög precision och repeterbarhet, vilket är avgörande för tillverkning av komplexa och detaljerade metallkomponenter.

RENOVERING

Renovering

Att reparera och renovera äldre metalldelar förlänger livslängden och är särskilt fördelaktigt för slitageutsatta och komplexa komponenter som exempelvis verktyg och fixturer. Att förlänga livslängden är avgörande för både ekonomin och miljön.