back to top

JOBBA HÄR

Som en del av vårt företag kommer du att få möjlighet att arbeta med avancerad teknologi och bidra till spännande projekt inom metallbearbetning och tillverkning.

Vi söker kandidater med erfarenhet av CNC-styrda maskiner, särskilt inom områden som svarvning eller fräsning. Din expertis kommer att vara avgörande för att säkerställa hög precision och kvalitet i våra produkter.

Vi välkomnar också ansökningar från personer med erfarenhet av reparation och renovering av metallkomponenter. Att vara en del av vårt team innebär att du blir en nyckelspelare i att förlänga livslängden på viktiga komponenter och bidra till hållbarhet.

Vi ser fram emot att höra från dig. Skicka in din ansökan med ditt CV och en kort beskrivning av varför du tror att du skulle vara en perfekt kandidat för vårt team i formuläret här nedan. Du kan också skicka din ansökan via e-post till info@promeq.se.

LEDIGA TJÄNSTER

Vi söker alltid passionerade och kompetenta individer för att stärka vårt team. Skicka gärna en spontanansökan via formuläret här nedan.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN

Drag and drop or browse
Drag and drop or browse